Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ


Στην δυσκολη εποχη που ζουμε καθε πραγμα που μπορει να σου κανει την ζωη καλυτερη, εστω και για λιγο ειναι ΑΝΕΚΤΊΜΗΤΟ

Στην μικρη μας πολη με την δυσοιωνη προοπτικη του μελλοντος της (αν δεν αλλαξουν τα πραγματα και τα μυαλα)καθε χωρος οπου μπορεις να περασεις μερικες ωρες η και λιγοτερο, μοιαζει με όαση στην πορεια μας στην ερημο. Εκει πισω απο το Δημαρχειο στον ΑΜΕΘΥΣΤΟ ομορφο πετρινο ισόγειο με την περιεργη πετρα να κυριαρχει στην εισοδο του,υπαρχουν δυο παιδια που εχουν βαλει σκοπο να μας κανουν να περναμε καλα οταν τους επισκεπτομαστε.

Αναφερόμαστε φυσικα στον ΗΛΙΑ και τον ΚΩΣΤΑ και τον χωρο τους.

Ενας χωρος ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ γεματος ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και κυριως ΑΓΑΠΗ για τον ΠΕΛΑΤΗ.

Για τα προσφερομενα:ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ τι θελει ο πελατης για να περναει καλα?

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ολα αυτα θα τα βρειτε εκει πισω απο το Δημαρχειο στον ΑΜΕΘΥΣΤΟ.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΗ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

Μερικα παπαγαλακια γυριζουν τα χωρια και διαδιδουν οτι ο υποψηφιος για τον Δημο Αμφιλοχιας κυριος Ιωαννης Πρεβεζανος δεν θα κανει ψηφοδελτιο και οι τωρινοι συμβουλοι απο την αντιπολιτευση θα ειναι στο ψηφοδελτιο του κυριου Αποστολου Κοιμηση.
ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ με τα παραμυθια που λενε γιατι ολοι εχουν καταλαβει οτι ο υποψηφιος κυριος Πρεβεζανος μπηκε δυναμικα στην κουρσα για τον Δημο Αμφιλοχιας και τους ενημερωνουμε οτι οταν δουν τους υποψηφιους θα τριβουν τα ματια τους.

Τό όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Γ. Παπαναστασίου


¨ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ" είναι η ονομασία του συνδυασμού του κ. Γιώργου Παπαναστασίου υποψήφιου Περιφερειάρχη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το λογότυπό του το καραβάκι της ελπίδας και της νέας εποχής στη Δυτική Ελλάδα, που άνοιξε πανιά. Η ρότα του συνδέει τρεις νομούς: Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ


Στο ψηφοδελτιο του υποψηφιου δημαρχου για την Αμφιλοχια κ.Ιωαννη Πρεβεζανο ακουγεται οτι θα τον πλεσιωνουν νεα προσωπα που θα ειναι και η μεγαλη εκπληξη για τους δημοτες.

Ατομα τα οποια θα ασχοληθουν για πρωτη φορα με τα κοινα της πολεως(το BLOG ξερει ονοματα τα οποια δεν μπορει προς το παρον να τα δημοσιευση).

Για να δουμε τα νεα αυτα ατομα θα κανουν την διαφορα?

Σημερα το απογευμα ο κ. Πρεβεζανος θα εχει μια συναντηση με επαγγελματιες της πολεως για να γνωρισει απο πρωτο χερι τα προβληματα που υπαρχουν και να προτεινουν προτασεις για την επιλυση των προβληματων.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΩΝΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ


Την Κυριακη ταξιδεψα απο Αθηνα για Αμφιλοχια και συνταχθηκα και εγω στον κοινο αγωνα.Φωναξα και εγω πρωτη φορα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ σαν εμπειρια ηταν μια χαρα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η συμπεριφορα των υπαλληλων που ηταν αψογη και υποψιασμενη.Καμια αντιρηση και καθυστερηση πουθενα......
Αρχιζουν να το δεχονται ηρεμα πια, μονο που αναγκαζομουν και ανοιγα την μπαρα μονος μου Ενας δημοτης για το BLOG.

ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΛΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ




ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Δ.ΣΤΑΜΑΤΗ


Η ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1979 ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΤΟ 2004. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (MBA). ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ HARVARD BUSINESS SCHOOL.

ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ) ΣΤΟ Ε.Α.Ν.Π. ΜΕΤΑΞΑ.

ΤΟ 2006 ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΨΑΡΑΚΗ

Την παραίτησή από τη διεκδίκηση του Δήμου Μεσολογγίου κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ψαράκης με επιστολή που έστειλε στο γραμματέα του κόμματος, Μιχάλη Καρχιμάκη.
Στην επιστολή παραίτησής του προς τον Μιχάλη Καρχιμάκη είναι ιδιαίτερα δηκτικός για την στάση τοπικών βουλευτών και αυτοδιοικητικών απέναντί του και χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις για στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία...
και δεν κατονομάζει.

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ..ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΧΟΡΤΑΤΟΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 'ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ' ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΦΕΙΣ.
ΕΞΕΠΛΗΞΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ κ.ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Aποσύρει την υποψηφιότητά του για το δήμο Αγρινίου ο Βασίλης Αντωνόπουλος


Όπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Αντωνόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος τελικά στο διευρυμένο δήμο Αγρινίου. Η απόφαση ελήφθη από χθες το βράδυ. Λέγεται, ότι σε αυτή την επιλογή ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ οδηγείται λόγω των μηνυμάτων που έλαβε από δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν το τελευταίο διάστημα, καθώς και έπειτα από πιέσεις που του ασκήθηκαν από το Γραμματέα του Κινήματος Μιχάλη Καρχιμάκη. Συνεπώς, τα δεδομένα αλλάζουν στην πολιτική σκακιέρα για το δήμο Αγρινίου με το κυβερνών κόμμα να αποφεύγει το αντάρτικο.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 22:00 με την εκπομπή «Εφ’ όλης της ύλης». Προσκεκλημένοι του Μάκη Μάκκα είναι οι υποψήφιοι για το Δήμο Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης, Ιωάννης Πρεβεζιάνος και Αλέκος Γιαννακάκης.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

Η στηλη ανακοινωνει στους αγαπητους αναγνωστες οτι λογω επαγγελματικων και προσωπικων λογων αλλαζει χερια.
Με πολλα πολλα ευχαριστω αποχωρο απο τον χωρο αυτο της ενημερωσεις και της επικοινωνιας υποσχομενος οτι η νεα κατασταση θα εχει τα ιδια χαρακτηριστηκα με τα δικα μας.
Ο χωρος αυτος ειναι ευαισθητος και τυχον παραβασεις των κανονων δεοντολογιας οδηγουν καθε στηλη στην απαξιωση και τελικα,στον μαρασμο.
Χιλια ευχαριστω σε οσους με εψαξαν και χιλια ευχαριστω σε οσους με καλοκαρδισαν.Αισθανομαι για ολους φιλος BLOGER.Το blog θα συνεχισει με νεα θεματα κοινωνικα ,πολιτικα,πολιτιστικα και αθλητικα.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Α ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ


Ηλιας Μπαρδης θα ειναι υποψηφιος μαζι με τον Αποστολακη στο Δημο Ακτιου!!!!

ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ


Ειμαι ενας δημοτης και στις δυο τελευταιες Δημοτικες εκλογες κατεβηκα απο την Αθηνα στην Αμφιλοχια και ψηφισα για Δημαρχο τον Αποστολη Κοιμηση χωρις ποτε να παρακολουθο τα συμβαινοντα στον Δημο.Δυστυχως τωρα τελαυταια διαβαζω και ακουω να συζητειται ευρεως οτι στο Δημαρχειο οι Α ντιδημαρχοι δεν λενε καλημερα ουτε μεταξυ τους και μονο οι καρεκλα και τα χρηματα τους ενδιαφερουν.Μαθαινω οτι ο ενας κατηγορει τον αλλον για παρανομες ενεργειες μηπως οι κυριοι βγαζουν τα αποθημενα τους στον Δημο????

ΔΗΜΑΡΧΕ ετσι θα πας στις εκλογες με αυτους τους ανθρωπους???

Θα σε περιμενουμε να δουμε τα ονοματα του ψηφοδελτιου και θα κρινουμαι εαν θα σας στιρηξουμε με την ψηφο μας.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ


1) ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ?
Η ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΌΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ''ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ'', ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΌΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΌΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
2) ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ?
ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ, ΈΤΣΙ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΌΛΑ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΌΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ.
3) ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ?
ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ν.3852/2010.
Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΌΡΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ,ΚΑΙ Η ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ

Η συγκίνηση Αμοιρίδη για την... Πελέκη


«Συγκινήθηκα» δήλωσε στο Mega ο Γιάννης Αμοιρίδης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της προανακριτικής επιτροπής για το Βατοπέδι, «για την ηθική διάσταση που έβαλε η Κατερίνα Πελέκη». Ως παράδειγμα μάλιστα της «συγκίνησης» επικαλέσθηκε τα όσα δήλωσε η συμβολαιογράφος και σύζυγος του Γιώργου Βουλγαράκη για τις επιπτώσεις της αρνητικής δημοσιότητας στην οικογένεια και στα παιδιά της! Απορία: σαν αργά δεν το θυμήθηκαν αυτό στο ΠΑΣΟΚ; Έπρεπε να κάνει μια επικριτική αναφορά στον Κώστα Καραμανλή η Κατερίνα Πελέκη για να την συμπονέσουν; Και όταν «την κρέμαγαν στα μανταλάκια» επί χρόνια γιατί δεν αισθάνονταν λύπηση; Αυτή η «συγκίνηση» μας θυμίζει τον βασανιστή που στη συνέχεια βάζει τα κλάματα γιατί έκανε τα θύματά του να υποφέρουν. Ή μήπως μας δουλεύουν απλώς; Απαντήσεις δεν θα πάρουμε βέβαια...

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010


Από χθες όλα τα κανάλια και οι σταθμοί ασχολούνται με το τι δήλωσαν οι πολιτικοί μας. Ένα σήριαλ ετών, που εμφανίζεται κάθε χρόνο, να μας υπενθυμίσει μάλλον, πόσο ΠΛΟΥΣΙΟΙ είναι αυτοί αλλά και πόσο φτωχοί είμαστε ΕΜΕΙΣ!

Αλλά αυτό το ξέραμε πάνω κάτω και όμως του ψηφίζαμε να μας κυβερνήσουν με το σημερινό αποτέλεσμα! Το θέμα πλέον αποκτά άλλες διαστάσεις πλέον. Τι εννοώ;

Όλοι, αυτοί οι πάμπλουτοι πολιτικοί μας, για το καλό μας, έσπρωξαν ένα ολόκληρο λαό στην αγκαλιά της τρόικας με τα γνωστά αποτελέσματα! Δεν χρειάζεται να τα αναλύσουμε είναι ήδη γνωστά!

Και έτσι έχουμε το παγκόσμιο φαινόμενο. Η χώρα να έχει χρεοκοπήσει, δεν νομίζω να πιστεύεις κάτι άλλο, και οι πολιτικοί μας ναι είναι ΖΑΠΛΟΥΤΟΙ! Μπορεί κανείς να το μας το εξηγήσει αυτό;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ 22 ΣΕΠ.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΑΛΕΚΟ.

ΔΥΝΑΤΑ Ο ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΗΚΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ. ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ.ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ,ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΩΡΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΠΛΗΞΕ...
ΌΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΌΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΑ ''ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ'' ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ (ΣΤΟΝ 3ο ΌΡΟΦΟ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ)

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΥΠΟΨ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗ


Γεννήθηκε στο Μενίδι το 1954 όπου και τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο, φοίτησε και τελείωσε τις Γυμνασιακές του σπουδές στο 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΑΣ.।Σπούδασε στο ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ στα τμήματα Πολιτικής Επιστήμης και Δημοσίας Διοίκησης.।
Στη συνέχεια φοίτησε και τελείωσε τη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Σχολή Ιωαννίνων.।
Υπηρέτησε , ως 'Εφεδρος Αξιωματικός από το 1978 έως το 1980
Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα από το 1980 έως το 1983
Ακολούθως εργάστηκε στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, και στη συνέχεια διορίστηκε ως εκπαιδευτικός στη Β/ΘΜΙΑ Εκπαίδευση όπου και υπηρετεί.
Είναι Γενικός Γραμματέας στην ΕΛΜΕ Ν.ΑΡΤΗΣ.
Εκλέχτηκε για πρώτη φορά ΔΗΜΑΡΧΟΣ στον Καποδιστριακό Δήμο Μενιδίου το 1998 έως και το 2002 Από το 2003 έως σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος। Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΔΚ Ν।Αιτωλοακαρνανίας από το 2003 έως και το 2006
Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά। ।Έναν γιό φοιτητή στο Πολυτεχνείο και μία κόρη φοιτήτρια στην Ιατρική Σχολή।

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ


ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΟΤΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο κ।ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΡΙΟ ΣΑΛΜΑ.।ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ।
ΤΟ BLΟG ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ 'ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ.
ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ।ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΩΣ...ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ...

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Κάποιος να μας εκφράσει…


Καθώς οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση απέχουν λιγότερο από δύο μήνες και δειλά-δειλά έχει ξεκινήσει ο προεκλογικός αγώνας στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αναρωτιέμαι αν οι συμμετέχοντες σε αυτές εκφράζουν το σύνολο των ψηφοφόρων. Την απάντηση βέβαια θα την δώσει το ποσοστό αποχής την νύχτα της 7ης Νοεμβρίου. Μέχρι τότε, όμως, ας κάνουμε μια αναζήτηση ιδεών, συνδυασμών και προσώπων που θα μπορούσαν να «ταξιδέψουν» την σκέψη μας στην Ελλάδα του αύριο που όλοι ονειρευόμαστε.


Και μην πλανιέστε πως σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε «απλά» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι για την Ελλάδα. Άλλωστε η Ελλάδα δεν είναι η σύνθεση του παζλ των Περιφερειών και των Δήμων της; Μα, δεν είναι αυτονόητο πως τα πρόσωπα που θα αναδειχθούν από αυτές θα κουβαλούν στην «πλάτη» τους ιδέες και νοοτροπίες προερχόμενες από τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκουν;

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ


Εκ γυναικός ερρύη τα φαύλα ή εκ γυναικός πηγάζει τα κρείτονα; Αυτό θα πρέπει να ήταν χθες το βασανιστικό δίλλημα για τον πρώην Υπουργό Γιώργο Βουλγαράκη ο οποίος αδίκως τσαλακώθηκε πολιτικά σε μια ιστορία που όπως αποδεικνύεται την όποια ευθύνη είχε πρωτίστως ο Καραμανλής , και σε μικρότερο βαθμό το συγγενικό του περιβάλλον. Αν και άθελα της η κ. Πελέκη πέρασε "πολιτική θηλιά" στον πρώην Υπουργό , βρήκε το θάρρος και να την ξεσφίξει με πρωτοβουλία της !
Το γραφείο της Ναυπάκτιας κ. Αικατερίνης Πελέκη είχε την ευθύνη της σύνταξης των συμβολαίων, αφού η ίδια συνέταξε τα περισσότερα συμβόλαια των ανταλλαγών με τη Μονή Βατοπεδίου, κυρίως στην περιοχή της Ουρανούπολης με εντελώς νόμιμο τρόπο και χωρίς να κερδίσει το παραμικρό οικονομικά και χθες μετά την τόση λάσπη που δέχθηκε οικογενειακώς και για μεγάλο διάστημα τώρα….έγινε η πρώτη μάρτυρας που με...
την κατάθεσή της «καίει» τον πρώην πρωθυπουργό. Βέβαια εκτός από την κ. Πελέκη , δεύτερο μεγάλο θύμα της οικογένειας Πελέκη ήταν ο αδερφός της συζύγου του πρώην Υπουργού Δ. Πελέκης(πρώην πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας) και το μεγαλύτερο θύμα όλων ο πρώην Υπουργός που ενεπλάκη σε μια ιστορία χωρίς την παραμικρή ανάμειξη. Η οικογένεια Πελέκη – Βουλγαράκη γνώρισε κοντά στα δύο χρόνια τώρα τον απόλυτο «διασυρμό» αφού το ίδιο σύστημα που ευθύνεται για το σκάνδαλο , προσωποποίησε στη συνέχεια(και πάνω στο θόρυβο της ιστορίας)πάνω στην οικογένεια την ευθύνη.
Κ. Πελέκη: Γιώργο, έχουμε βρεθεί κατηγορούμενοι και όλοι αυτοί που έχουν πάρει τις αποφάσεις κάθονται απ’ έξω και κοιτάνε».
Μετά την κατάθεση της η κ. Πελέκη , μιλώντας αργότερα στους δημοσιογράφους δήλωσε πως έχει καταστραφεί επαγγελματικά, προσθέτοντας ότι ζητά να αποκατασταθεί τουλάχιστον ηθικά. «Υφίσταμαι πολιτική δίωξη. Αν δεν ήμουν γυναίκα του Γ. Βουλγαράκη δεν θα με ξέρατε». Η ίδια αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση να μιλήσει σήμερα το πρωί και ότι αφορμή ήταν ένας ταξιτζής που είπε σε μία φίλη της: «Τι τα θες; Αυτή τα έχει πάρει».
Όπως μάθαμε όταν ενημέρωσε τον σύζυγό της το πρωί, εκείνος της είπε: «Κάνε ό,τι νομίζεις». Μετά το τέλος της κατάθεσής της συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Γ. Βουλγαράκη. Αυτήκοοι μάρτυρες μας μετέφεραν ότι του είπε: «Γιώργο, έχουμε βρεθεί κατηγορούμενοι και όλοι αυτοί που έχουν πάρει τις αποφάσεις κάθονται απ’ έξω και κοιτάνε».
Η εκτίμησή της πάντως είναι ότι «δεν υπάρχει σκάνδαλο» και ότι «δεν έχει αποδειχτεί πως ζημιώθηκε το Δημόσιο ή υπήρχε δόλος από πολιτικό πρόσωπο που να έχει δεχτεί πολιτικό χρήμα». Τέλος, στο ερώτημα αν συνδέεται η κατάθεσή της με τις σχέσεις της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ με τον Γ. Βουλγαράκη, απάντησε απαξιωτικά: «Δεν με ενδιαφέρει η Ρηγίλλης. Δεν έχω καμία σχέση με τη Ρηγίλλης». Δεν ξέχασε, μάλιστα, ότι στην πρώτη Εξεταστική είχε δεχτεί επίθεση από τη Φ. Πατριανάκου της ΝΔ ότι «η ίδια και η οικογένειά της κατέστρεψαν την κυβέρνηση».

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ...ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ...

ΑΛΛΟΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ। ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ, ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ।
ΚΥΡΙΟΙ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ...

ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ (ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ)


ΟΤΑΝ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΥΤΗ ΑΤΑΚΑ ¨ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ¨ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΤΟΥ 2Ο1Ο ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ¨ΓΑΝΤΙ ¨ Η ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ। ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ¨ΑΡΜΟΔΙΟΣ¨ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ।। ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ।. ΕΧΘΕΣ Η ΠΡΟΧΘΕΣ, ΕΝΑ ΙΧ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ¨ΠΑΙΔΙΚΟΣ¨ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ। ΕΚΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ¨ΜΠΟΥΚΑΡΕ¨ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΕΛΗ।.ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ!, ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ!।। ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ¨ΚΑΛΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΩ¨ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕΙ। Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ¨ΧΑΜΠΑΡΗΣΕ¨ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΠΙΩΜΕΝΟΣ...ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΣ...ΤΡΕΛΛΟΣ...ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ... ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ... ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ,ΕΛΕΟΣ!... ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΗ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

Εμεις απο την αρχη ξεκαθαρισαμε δεν στηριζουμε κανεναν ξεχωριστα,χαρηκαμε που επιτελους βρεθηκε ανθρωπος να ηγηθει της ΝΔ για την διεκδικησει του Δημου.Θελουμε να ευχηθουμε σε ολους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ(επικεφαλης και συμβουλος).
Θα παρακολουθουμε αγρυπνα την πορεια ολων και αναλογα θα εκφραζομαστε.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΑΛΕΚΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ


1) ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ?
Η ΛΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΛΑΣ) ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ <ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ> ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ, ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ. Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ: NEA ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΣΤΗ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ, ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΟ. ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.
2) ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ?
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΤΖΕΝΤΑ 2000, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝΤΑΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ.ΔΕΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ.
Η ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ, ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.
3) Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ?
ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ <ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ> ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΖΩΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.
Η ΖΩΗ ΕΔΕΙΞΕ, ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ. Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ <ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ>, ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΑΣΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
4) ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ?
Η ΛΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΠΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΑ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΚΛΑΔΟ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ, ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
5) ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΛΑΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΛΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΘΥΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ <ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ>. ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΛΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ 14/9/2010
ΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Η ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΣΠΡΟ ΚΑΠΝΟ.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Εμεις λεγαμε πριν απο καιρο ενα με εναμισυ μηνα,πως υποψηφιος για το ψηφοδελτιο θα ειναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ πολλοι,μειδιουσαν ,αλλα εμεις που ξεραμε περιμεναμε........
ΚΑΙ ΝΑ,
ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΝ ΝΔ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ।
Του ευχομαστε υγεια,υπομονη και αντοχη.....
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ


Η ιστοσελιδα μας ειναι σε θεση να ανακοινωση με τροπο μη επιδεχομενο αμφισβητησης την καθοδο ως υποψηφιως για την διεκδικηση της ηγεσιας του Δημου Αμφιλοχιας του πρωην δημαρχου Μενιδιου Γιαννη Πρεβεζανου.

Περισσοτερα στην αυριανη αναρτηση........

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΝΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ????


Χειμαρρος οι πληροφοριες σχετικα με τον υποψηφιο του ψηφοδελτιου που θα αντιμετωπισει τον Κοιμηση.Ονοματα γραφονται,σβυνωνται.

Η ΑΡΒΥΛΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ......

Τελευταια πληροφορια ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ.

Αναφερεται στον Απ.Μιμιγιαννη κατα την αποψει μας αν αληθευει αυτο ειναι μια παρα πολυ καλη περιπτωση.Με μεγαλο ευρος κοινοτικοτητας και αποδοχης.

Ο Αποστολης μπορει να παιξει καλα.....

ΟΜΩΣ στενο συγγενικο του προσωπο μας διεψευσε την πληροφορια.

Εμεις παντως θα περιμενουμε την κινηση του ΙΔΙΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΙ?

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΕΡΙΕΥΕΙ.
ΘΕΛΕΙΣ Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΘΕΛΕΙΣ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ,ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΑΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΗΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗΣ (ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ.
ΟΜΩΣ, ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΠΑΕΙ .
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ:
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ?
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΕΓΗ...
ΑΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΜΕ (1o)ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Είχε προαναγγείλει εδώ και 3 μήνες ότι θα πετάξει παπούτσι στον Παπανδρέου!


Στέργιος Πραπαβέσης.

Ακτιβιστής, Ιατρός ακτινολόγος-ραδιολόγος, από τους καλύτερους στον κόσμο.

Γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1961 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Εισήχθη το 1979, στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Υπηρέτησε ως γιατρός στις ειδικές δυνάμεις του Ε.Σ. Ξεκίνησε την ιατρική του σταδιοδρομία από το Γ.Ν.Κατερίνης και συνέχισε στο ΑΧΕΠΑ.

Είναι ειδικός στις μαστογραφίες και τη διερεύνηση του καρκίνου με υπερήχους και ακτινολογικές μεθόδους. Μέλος των μεγαλύτερων ιατρικών οργανώσεων του κόσμου (American Institute of Ultrasound in Medicine AIUM International MemberRadiological Society of North America RSNA International MemberEuropean Congress of Radiology ECR MemberEuropean Society of Breast Imaging κλπ).

Πολύτεκνος με 4 παιδιά.

Είναι μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Πατριωτικού Μετώπου (www.pamet.gr), μαζί με τον Σταύρο Βιτάλη, τον Κώστα Ζουράρι κ.λ.π.

Έμπρακτη η στήριξη του Νικολόπουλου στον Παπαναστασίου


Με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπαναστασίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα είναι υποψήφια η Τασία Μανωλοπούλου, σύζυγος του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου. Μάλιστα μάθαμε ότι ο κ. Νικολόπουλος το υποσχέθηκε στον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, θέλοντας να επιβεβαιώσει και εμπράκτως την στήριξή του στο πρόσωπο του Αιτωλοακαρνάνα υποψηφίου Περιφερειάρχη. Και αυτό γιατί… πολλά είχαν ακουστεί από την στιγμή που και ο βουλευτής διεκδικούσε το χρίσμα, ώστε να είναι αντίπαλος του “εκλεκτού” του ΠΑΣΟΚ Απόστολου Κατσιφάρα. Ετσι η δημοτική σύμβουλος του Ευάγγελου Φλωράτου, δεν θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Κώστα Χριστόπουλου.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ

Διαβουλευση,λεξη που μπηκε......για καλα στη ζωη μας απο περισυ οταν ανακοινωθηκε ο τροπος λειτουργιας της καταρτισης των νομοσχεδιων.Η λεξη αυτη σ ενα χρονο ,καθιερωθηκε οχι μονο στον χωρο του ΠΑΣΟΚ,αλλα τουλαχιστον και της Ν.Δ στην πολη μας.Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ,ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Ω ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ για την εξεβρεση ηγητορα σε ψηφοδελτιο για την διεκδικηση του ΔΗΜΟΥ.
Πολυ λαδι και απο τηγανητα....
Νασαστε καλα και να
ΔΙΑΒΟΥΛΕΒΕΣΘΕ........

Παπούτσι στον πρωθυπουργό και ξύλο στον Μίχαλο



Έπιασε τόπο η… μετακόμιση της ΕΛ.Α.Σ. στην Θεσσαλονίκη, αφού παρατρίχα γλύτωσε ο πρωθυπουργός από το παπούτσι.



Την ώρα που ο κ. Παπανδρέου έβγαινε από τον χώρο της ΔΕΘ, όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια, δύο άνθρωποι τον πλησίασαν και ο ένας έβγαλε το παπούτσι του και του το πέταξε στο κεφάλι (χωρίς όμως να βρει τον στόχο του), ενώ και οι δύο μαζί φώναζαν αντικυβερνητικά συνθήματα.



Μερικοί από τους… 4.500 άνδρες της ΕΛ.Α.Σ. επενέβησαν αμέσως και τους ακινητοποίησαν, ενώ λίγο αργότερα τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για απεγνωσμένους γονείς αδιόριστης καθηγήτριας.



Άγριο ξύλο έφαγε όμως και ο πρόεδρος της ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος έξω από το ξενοδοχείο Μακεδονία Palace.



Διαδηλωτές – οδηγοί φορτηγών ξέφυγαν από το μπλοκ τους και έτρεξαν κατά πάνω γρονθοκοπώντας τον άσχημα και χτυπώντας τον με γροθιές και κοντάρια, την ώρα που εκείνος μετέβαινε στο ξενοδοχείο, προκειμένου να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.



Η κατάσταση ξέφυγε και η αστυνομία στην προσπάθεια της να σταματήσει τους διαδηλωτές έκανε χρήση χειρομβοβιδες κροτου.



Γενικότερα, η κατάσταση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης είναι χαώδης. Οι υπουργοί δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους, αφού οι διαδηλωτές τους γιουχάρουν όπου τους πετυχαίνουν.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ????


Παλι μαζωματα παλι συζητηση και αποτελεσμα ΚΑΝΕΝΑ τουλαχιστον Ανακοινωστε ενα ονομα που να κανει τον αγωνα του (ποιον αγωνα αραγε)????.

Οταν και ο μεγαλος θα ειναι μακρια για να αποφυγει την μεγαλη ηττα που ερχεται στον Δημο Αμφιλοχιας,ντροπη για το κομμα της Ν.Δ να αφησει τον σημερινο Δημαρχο Α.Κοιμηση να παιξει μονος του σε αδειο γηπεδο.

Που ειναι το κομμα της Ν.Δ, η τοπικη επιτροπη ,ο τοπικος βουλευτης ??????

Κυριοι την παραταξη της Ν।Δ την εχετε καταντισει πολιτικη ΑΝΟΙΞΗ......



ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Στον Γ. Παπαναστασίου το χρίσμα της ΝΔ στην Δ. Ελλάδα


Στον πρώην πρόεδρο του παραρτήματος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Γ. Παπαναστασίου προτίμησε τελικά να δώσει η ΝΔ το χρίσμα του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, αντί του βουλευτή Αχαΐας κ. Γ. Νικολόπουλου και του αναπληρωτή γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού κ. Σπ. Σπηλιωτόπουλου που φέρονταν σαν πιθανοί υποψήφιοι.

Όπως καθίσταται προφανές η Ρηγίλλης προτίμησε και σε αυτή την περίπτωση να υποστηρίξει ένα νέο πρόσωπο και όχι ένα πιο έμπειρο πρόσωπο σε πολιτικές αναμετρήσεις, παρά τις ενστάσεις στελεχών της για την συγκεκριμένη πρακτική (όπως του κ. Β. Μεϊμαράκη πρόσφατα και του κ. Γ. Μανώλη παλαιότερα).

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ!!!!


Ο Μαριος ο βουλευτης μας,ο ανθρωπος μας,ο πολιτικος που δεν λειπει στιγμη απο το πλευρο των ψηφοφωρων του και ιδιαιτερα των Βαλτινων εκρινε ως νεος ΚΑΛΧΑΣ:

ΠΕΝΤΕ δημους τους εχουμε στην τσεπη μας


καλα μη φας αλλο.......


Η γλαροσουπα θα σερβιρισθει σε λιγο.......


ΕΛΑ ΚΑΤΩ ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΜΑΝΤΟΛΟΓΙΑ.


Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.....

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΑΜΑΝΤΙΩΤΩΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2002, ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΗΘΗ-ΕΘΙΜΑ Κ.Λ.Π
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ 9ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΜΨΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.
ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ, ΧΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ,
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΡΟΥΣ,ΕΚΔΡΟΜΕΣ,ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΡΑΜΑΝΤΙΩΤΩΝΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 5 ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΑΡΤΑΣ-ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ.

Ι. ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜ. Τ.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΤΚ. 30100
ΤΗΛ. 26410 21668, FAX 26410 48078

ΑΓΡΙΝΙΟ 07/09/2010


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοινώθηκε τελικά από τον κ. Γ. Παπανδρέου ο ανασχηματισμός. Πρόκειται για μια κυβέρνηση βαθιά νυχτωμένη. Ο Πρωθυπουργός κατάφερε να την σχηματίσει στις … 1:30 τα ξημερώματα καθώς το κυνηγητό, το θρίλερ διαπραγματεύσεων, παζαριών και απειλών δεν είχε τέλος και ενώ ο εκπρόσωπος τύπου κ. Πεταλωτής έλεγε στα ΜΜΕ ότι δεν θα γίνει ανασχηματισμός. Ευτυχώς οι πολιτικοί της ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ κυβέρνησης μας λένε πάντα την αλήθεια . . . . . λεφτά υπάρχουν.
Έτσι για να γίνει οικονομία σε χρήματα και στις κρατικές σπατάλες η νέα κυβέρνηση αποτελείται από 48 μέλη έναντι 37 της προηγουμένης. Έχουμε δηλαδή εντυπωσιακή, αύξηση μελών της νέας ΔΝΤ –ΠΑΣΟΚ κυβέρνησης κατά 30%. Ένα αποτέλεσμα που στέλνει “αδιάβαστες” τις εξαγγελίες για μικρό και ευέλικτο σχήμα.
Από σήμερα έχουμε μια κυβέρνηση των υπηρετών του Μνημονίου. Οι περισσότεροι επελέγησαν γιατί ήταν καλοί υπηρέτες, δεν φώναξαν, δεν αντέδρασαν στη λαίλαπα του ΔΝΤ και τελικά ανταμείφθηκαν γι’ αυτό.
Έχουμε μια κυβέρνηση με αέρα αξιοκρατίας και εκσυγχρονισμού καθώς επανέρχεται σε θέση υφυπουργού ο Ντίνος Ρόβλιας που δύο μήνες μετά την ορκωμοσία του, δηλαδή τον Δεκέμβριο του 2009, αποπέμφθηκε όταν βρέθηκαν σημειώματά του που ζητούσε ρουσφέτια και μεταθέσεις.
Η Άννα Νταλάρα γίνεται υφυπουργός. Αλήθεια αυτή γνωρίζει την φορολογική δήλωση του συζύγου της τραγουδιστή κ. Νταλάρα;Έχουμε μια κυβέρνηση ανανεωμένη με τον υπουργό των ναυαγίων κ. Παπουτσή Χρ., καθώς επί των ημερών του ως Υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας βυθίστηκε το ΣΑΜΙΝΑ με 83 νεκρούς.
Ο κ. Σκανδαλίδης, η κα. Μιλένα Αποστολάκη και πάνω από όλους και όλα ο κ. Τηλέμαχος Χυτήρης που ξεθάφτηκε από το χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας έρχονται να σώσουν τους Έλληνες.
Αλήθεια γιατί μέσα σε 11 μήνες κατήργησε το υπουργείο Ναυτιλίας και τώρα το επαναφέρει;

Το συμπέρασμα, είναι ότι ο Γ. Παπανδρέου έκανε τόση ανακατωσούρα για να διώξει ουσιαστικά την Μπατζελή.
Άλλαξε ο Μανολιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΑΓΡΙΝΙΟΥ



ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Το νομό Αιτωλ/νίας επισκέπτεται αύριο ο βουλευτης της Ν.Δ ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


Το νομό Αιτωλ/νίας επισκέπτεται αύριο Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ο υπεύθυνος Περιφερειακών Εκλογών της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου.
Ο κ. Κεδίκογλου θα συμμετέχει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιήσει η ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου στις 6.30 το απόγευμα, ενώ ακολούθως θα συναντηθεί στον ίδιο χώρο, με τους υποψηφίους δημάρχους του κόμματος.
Η επίσκεψη του κ. Κεδίκογλου θα ολοκληρωθεί με συνέντευξη τύπου (9.00 μ.μ.) που θα παραχωρηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου IMPERIAL στο Αγρίνιο.

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ:ΦΩΝΑΖΩ..ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Τα πράγματα είναι απλά και δοκιμασμένα φίλοι μου..

Η συνταγή γνωστή.

Πρώτα φωνάζω, διαμαρτύρομαι για την οικονομική πολιτική, για τον πρωθυπουργό..

Μετά γίνομαι στρατιώτης του κόμματος και ψηφίζω τα πάντα στην βουλή.

Ψηφίζω αυτά που κατηγορούσα..

Κάνω δηλώσεις “μετάνοιας” και…

Στο τέλος δε γίνομαι υπουργός.

Έλεος σας έχουμε βαρεθεί και εσάς και τις κωλοτούμπες σας.

Η συνταγή είναι απλή: Φωνάζω..γίνομαι στρατιώτης και μετά υπουργός..

Μεταμεσονύχτια ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός

Kάθε άλλο παρά μικρό και ευέλικτο είναι το νέο κυβερνητικό σχήμα που ανακοινώθηκε μετά τις 1.30 τη νύχτα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή. Συνολικά μετέχουν παρά ένα 50 μέλη!!! Από αυτά τα 39 είναι άνδρες και οι 10 γυναίκες. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχουν επτά αναπληρωτές υπουργοί (από δύο που υπήρχαν στο προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα). Αυτονομείται το υπουργείο Ναυτιλίας, ενώ από την απερχόμενη κυβέρνηση η μόνη υπουργός που μένει εκτός είναι η Κατερίνα Μπατζελή.



Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Αντίο... σύντροφε!


Κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων από τον κ. Τσούρα των ονομάτων των περιφερειαρχών εθεάθει ο Ευθύμιος ο Μεγαλοπρεπής να εξέρχεται μετά της συζύγου του σταδίου υβρίζοντας προς πάσα κατεύθυνση τους συντρόφους ΠΑΣΟΚΟΥΣ πετώντας στο έδαφος τις κομματικές τους ταυτότητες !!!


Y.Γ.1 H είδηση είναι απόλυτη αληθής και διασταυρωμένη και από τη δική μας πλευρά με τη μόνη διαφορά πως εκτός από την σύζυγο του τον Νομάρχη συνόδευε και ο Αντινομάρχης και στενός του φίλος κ. Καπώνης που κι αυτός αμήχανος και «χολωμένος» τράβηξε προς την έξοδο του Σταδίου.
Y.Γ.2 Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Νομάρχης το κακό μαντάτο το έμαθα δέκα μόλις λεπτά πριν ο Τσούρας ανακοινώσει την προσωπική επιλογή του Γ. Παπανδρέου, πράγμα που τον έκανε νωρίτερα να πετάει από ευτυχία και να κερνά συντρόφους στο κυλικείο του Σταδίου.

ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΡΕΘΙΩΤΙΣΣΑ(η κυρα του Βαλτου)


Σε τρεις μερες απο σημερα,η επαρχια μας (και οχι μονο)γιορταζει το γενννεσιο της ΘΕΟΤΟΚΟΥ με το πανηγυρη της Ι.Μ.ΡΕΘΑ .

Στενα στενοτατα συνδεδεμενη η ΠΑΝΑΓΙΑ με το ντοπιο στοιχειο αποτελει τον κυριοτερο τοπο λατρειας και πανηγυρειως της ΘΕΟΤΟΚΟΥ.

Ας ευχηθουμε η ΠΑΝΑΓΙΑ μας να μας προστατευει στους χαλεπους καιρους που ζουμε......

Την εχουμε ΑΝΑΓΚΗ ,ΣΚΕΠΗ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ


ΠΕΡΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ


Επειτα απο πληροφοριες που δημοσιευτηκαν σε γνωστη ιστοδελιδα μπορουμε να σας ενημερωσουμε οτι υπηρξε μεν μια επαφη της Ν.Δ με τον κυριο ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ χωρις ακομα ουσιαστικο αποτελεσμα.

Απο ΤΕΤΑΡΤΗ θα υπαρξουν αξιοπιστες πληροφοριες.

Εμεις παντως ειχαμε ΠΡΩΤΗ απο πολλες μερες αναγγειλει το σοβαρο της υποψηφιοτητας του κυριου ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ.

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Ο Απόστολος Κατσιφάρας εξελέγη Βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις εκλογές του 2004, του 2007 και του 2009, είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής. Συμμετέχει στους κοινοβουλευτικούς τομείς εργασίας (ΚΤΕ):Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ναυτιλίας και Τουρισμού.
Πολιτικές – Κοινωνικές Δραστηριότητες:
• Το 1994 εκλέχθηκε, στις πρώτες Νομαρχιακές εκλογές, Νομαρχιακός Σύμβουλος και επανεκλέχθηκε το 1998 και το 2002. Από το 1997 έως το 2000 ήταν Αντινομάρχης Οικονομικής Ανάπτυξης και από το 2003 έως το 2004 Αναπληρωτής Νομάρχης.
• Εκλέχθηκε, σε ηλικία 19 ετών για πρώτη φορά, μέλος της Ν. Ε. Αχαΐας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., και ανέλαβε, από το 1978 έως το 1979, τα θέματα νεολαίας του νομού.
• Διετέλεσε, από το 1983 έως το 2003, για είκοσι συνεχή χρόνια, μέλος της Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μέλος της Γραμματείας της.
• Διετέλεσε, από το 2006 έως το 2007, Γραμματέας του Τομέα Διαβούλευσης και Συνεργασίας με θεσμικούς – κοινωνικούς εταίρους και με τα μαζικά κινήματα.
· Από τον Οκτώβριο του 2009 είναι υφυπουργός Δικαιοσύνης.

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΚΟ


Για τη Δυτική Ελλάδα, όλα συγκλίνουν πως τελικά υποψήφιος θα είναι ο Απόστολος Κατσιφάρας, Υφυπουργός Δικαιοσύνης, μιας και ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να ρίξει στη μάχη κεντρικά πολιτικά πρόσωπα και αρκετά μέλή του Υπουργικού συμβουλίου. Ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό και οι πληροφορίες δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρες ως προς το τι απάντησε ο Αχαιός πολιτικός. Αλλα ειδησεογραφικά ιστολόγια λένε πως είπε ναι, άλλα πως είπε οχι. Η συνάντηση πάντως θα πρέπει να θεωρείται πως αποτελεί ουσιαστικά ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κατσιφάρα.
Σύμφωνα με το MEGΑ πάντως, ο Υφυπουργός φέρεται να απάντησε θετικά ενώ στο ίδιο ρεπορτάζ ειπώθηκε πως για υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες θα προταθούν οι σημερινοί νομάρχες των τριών νομών, άγνωστο βέβαια το εαν θα συναινέσουν.
Από την άλλη, πάντα στο ιδιο κανάλι σημειώθηκε πως αν τελικά θα είναι ο κ. Κατσιφάρας υποψήφιος, η ΝΔ θα ρίξει στη μάχη τον Αχαιό βουλευτή κ. Νικολόπουλο, διαφορετικά "παίζουν" τα ονόματα Λιβανού και Παπαναστασίου.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010


ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ: ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!!!!!

ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


Στο Αγρινιο ΣΤΑΜΑΤΗΣ αποτελει σιγουρια για τον Δημο.

Στην Αμφιλοχια ψαχνουν ακομα αραγε τι??

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ


ΔΙΑΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ।ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ αποτελεί πραγματικά το ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ γιά την παράταξη ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ.
Πλέον ο κ।ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ αισθάνεται οτι δεν παίζεται το παιχνίδι "εν ου παίκτοις" αντίθετα μάλιστα η δυναμική που δημιουργεί η κάθοδος του κ।ΣΤΑΜΑΤΗ δίνει ανοιχτές πλέον ελπίδες ίσως και σιγουριά βάσιμη γιά την κατάκτηση του ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
Η Ν.Δ। στο ΑΓΡΙΝΙΟ θα πρέπει να αισθάνεται ευτυχής γιά την επιλογή του κ।ΣΤΑΜΑΤΗ.
Επέλεξε ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.
Όπως μας είπε ο κ.ΣΤΑΜΑΤΗΣ η δημοσκόπηση που διεξήχθη γιά λογαριασμό τοπικής εφημερίδος ουδόλως ανταποκρίνεται στην αληθινή εικόνα.
ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΔΗΛΩΣΕ "ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ"


ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΟΥΝΙΔΗ

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ


Η Καθαριότητα, τα Σκουπίδια ειδικότερα αποτελούν την μόνιμη αλλά και τη πιό δικαιολογημένη αιτία για μουρμούρα και δυσαρέσκεια από τους πολίτες της Αμφιλοχίας।
Καταλαβαίνουμε από τη μεριά του Δήμου ότι η διατήρηση της πόλης καθαρής και ειδικότερα η αποκομιδή είναι το δυσκολότερο και το πιο δαπανηρό έργο।
ΟΜΩΣ...
ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΣΟΥ
ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ???




Πληροφορουμαστε οτι Βουλευτης τηs Ν.Δ πιεζει για την προωθηση δοκιμασμενης συνταγης στην διεκδικησει του Δημου Αμφιλοχιας.Θα γελασει ο καθε πικραμενος με κατι τετοιο.Το ματι μας συνεχως στο Περισκοπιο για να σας ενημερωσουμε περαιτερω.