Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ


Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 3 Απριλίου στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας 9:00 - 13:30 Η αιμοδοσία είναι μια ευγενική πράξη, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής. Όλοι μας ,συγγενείς μας ή φίλοι μας κάποια στιγμή θα βρεθούμε στην ανάγκη και θα το αναζητήσουμε . Για αυτό τον λόγο το τμήμα αιμοδοσίας μας προσπαθεί να συγκεντρώσει όγκο αίματος ικανό να εξυπηρετεί τους συμπολίτες μας-και όχι μόνο-που βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να το χρειαστούν. Δυστυχώς, επειδή οι αυξημένες ανάγκες της χώρας μας δε καλύπτονται πλήρως βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να εισάγουμε αίμα από τον Ελβετικό Ερυθρό Σταυρό, πράγμα που δεν μας τιμά ως χώρα και είναι οικονομικά ασύμφορο. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να ζητούν απεγνωσμένα μια φιάλη αίματος. Ας μην αντιμετωπίσουν την αδιαφορία. Σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας όλα αυτά τα χρόνια ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ Π.Κ.Α. Σοφία Ανδρίκουλα Λαμπρινή Χαρδαλιά

ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΑΝΕ ΟΛΟΥΣ....


Και όλοι κοιτάχτηκαν μεταξύ τους ..
Η απορία ήταν εύλογη...


"Πάει καλά ο Σαμαράς";;;


Τί ήταν αυτό το ξεκάρφωτο «Όχι» στις «θεόσταλτες εξωθεσμικές λύσεις»...


Και "ποιος του το πρότεινε;" αναρωτήθηκε μεγαλόφωνα στο Press Room ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής...


ΕΛΑ ΝΤΕ;;;


Ποιος προετοιμάζει τέτοια σενάρια και ΕΣΠΕΥΣΕ να τα ΚΑΨΕΙ ο Α.Σαμαρας;;;
Γιατί πολλά μπορούν να λεχθούν (υπέρ η κατά) του προέδρου της Ν.Δ αλλά σίγουρα δεν μπορεί κανείς να του προσάψει ότι του "ξεφεύγουν" λέξεις...
Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι θα δούμε πολλά ακόμα σενάρια συγκυβέρνησης και θα βρούμε μόνοι μας και ποιοι είναι αυτοί που τα προετοιμάζουν αλλά και ποιοι είναι πρόθυμοι να τα εκτελέσουν...

TI ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...


Αυτή η κυβέρνηση έχει χάσει την μπάλα . Μας έβαλε ,στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, να σωθούμε ,αλλά τώρα ανακαλύπτουν , ότι δεν βγαίνει. Και επειδή δεν βγαίνει ,κάθε μέρα τρομοκρατούν τον ΈΛΛΗΝΑ , ανακοινώνοντας σειρά εισπρακτικών μέτρων και παράλληλα κατασχέσεις. Κάθε μέρα μας λένε ότι δεν βγαίνει ο λογαριασμός και πρέπει να συνεισφέρουμε μπας και σωθούμε. Άλλα , η ανεργία φουντώνει ,τα λουκέτα πέφτουν σύννεφο ,η φτώχεια και η εξαθλίωση είναι παρούσες κάθε μέρα!

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά την ίδια ώρα φέρνουν νόμους εκτρώματα! Ένας τέτοιος είναι και αυτός . ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!

Ναι άμα πεθαίνεις ,δεν θα ειδοποιείς το γραφείο τελετών ,αλλά τον χασάπη της γειτονιάς σου , να σου βγάζει τις συκωταριές, καρδιές , μάτια ,αμελέτητα ,διότι είσαι υποχρεωτικά δωρητής οργάνων , και τότε θα φωνάζεις το ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥΡΣ για το τελευταίο ταξίδι!

Είναι τραγικό αυτό που γράφω αλλά έτσι δεν θα γίνεται; Και δεν μας λέτε ρε φωστήρες. Θα φτιάξετε νέα ψυγεία , όπως αυτά της ΕΥΡΩΠΗΣ, είναι εταιρεία, όπου εκεί θα τα βάζετε και όποιος έχει ανάγκη θα πάει από κει να διαλέγει τι του λείπει και να το παίρνει; Και πόσο θα τα κοστολογείται; Με το κιλό ; Με το κομμάτι; Και τα λεφτά ; Να πληρωθούν οι δανειστές; Αυτός είναι ο σκοπός σας; Να βρείτε χρήματα να πληρωθούν οι τοκογλύφοι;

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που το πάνε. Ένα είναι γεγονός αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει! Όσο παραμένει η χώρα θα κατρακυλά και θα γίνει δούλος του ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΙΚΑΓΟΥ! Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Θα μου πεις ποιος θα έλθει; Ο φούφουτος. Όποιος και να νάνε εκτός από αυτή την κυβέρνηση!

Όσο παραμένουμε βουβοί, τόσο αποθρασύνονται και μας κάνουν δούλους! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Υ.Γ. Με τον νέο νόμο φοβάμαι ότι θα περπατάς στον δρόμο θα σε κόβουν ότι είσαι υγιείς και θα απομονώνουν και θα σου λένε. Δεν περνάς για καμία φιλανθρωπία;

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ...


Ο ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!...
Όχι ρε παιδιά, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι… Φανταστείτε όμως πόσο ψηλά έχει ανέβει ο πήχης του …ρουσφετιού! Αλίμονο στους απλούς πασόκους…

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΠΩΣ ΤΟ BLOG ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΡΥΜΥΤΕΡΟΙ...

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


«σημαντική απόφαση για την Ευρώπη με θετικές επιπτώσεις και για την Ελλάδα»

ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΛΑ????ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?????

ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….ΡΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ 10% ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ….ΞΥΠΝΑΤΕ .ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ (ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ)..ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ …ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ?

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ Ο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ


Κατ' αρχήν, τι σας φταίει μωρέ το παιδί και το ταλαιπωρείτε νυχτιάτικα και ολοένα συχνότερα;
Όποτε σας ¨καπνίσει¨ το βγάζετε ¨μαχμουρλίδικο¨, να πει εκείνα που πρέπει εσείς να πείτε...
Σας τη ¨βαράει¨ να τσακώνεστε μεταξύ σας και μετά ο ¨ΜΕΓΑΛΟΣ¨ τραβολογάει, νυχτιάτικα,
τον μικρό να πει στην τηλεόραση οτι εσείς δεν μαλώνατε αλλά...παίζατε τις ¨κουμπάρες¨
Ναι μωρέ τις ¨κουμπάρες¨!!!
Γιατί κουμπάρες τις λέμε, τώρα, τις ¨ξιφομαχίες¨, τις ¨στιλετομαχίες¨ ,τα χτυπήματα κάτω από τη μέση,τα χτυπήματα αλα καρατέκα!!!
Και ο ¨ΜΕΓΑΛΟΣ¨: άστα μωρέ , παιδιά είναι, παίζουν, θα τους περάσει...
Ναι αλλά έλα που όλα αυτά τα ¨παιχνίδια¨ των ¨παιδιών¨ αποσκοπούν να ανοίγουν δρόμους έτσι που ο καθένας από ¨ΜΕΓΑΛΙΣΚΟΣ¨ να γίνει κάποτε ο ¨ΜΕΓΑΛΟΣ¨ δηλ. με απλά λόγια, μιλάμε γιά τη ρημάδα τη ΔΙΑΔΟΧΗ.
Μετά την προχθεσινή, 3-3-2011 ¨σφαγή¨ των δύο ¨ΜΕΓΑΛΙΣΚΩΝ¨,σηκώθηκε ο ΜΕΓΑΛΟΣ, με βράσιμο στο στήθος, με βήχα, με τη μύξα στα ρουθούνια -γρίππης ένεκεν- τι να έκανε ο καψερός -να διορθώσει τα αδιόρθωτα...
Έλα όμως που με το βράσιμο,τον βήχα,το συνάχι δεν ήταν και εύκολο να πει ότι ΕΠΡΕΠΕ
-εδώ που τα λέμε να μας βγάλει και τρελλούς οτί λάθος καταλάβαμε-
Έτσι, ξανά-μανά ο μικρός για τον άχαρο ρόλο!!!
Τι σας φταίει μωρέ το άμοιρο και το ξεσηκώνετε βραδυάτικα;
Εγώ πίστευα ότι απολ την ¨αξέχαστη¨ βραδυά της συνέντευξης των τροικανών και την ταλαιπωρία που το έβαλαν, δεν θα του ανέθεταν άλλες τέτοιες δύσκολες αποστολές.
Εν πάσει περιπτώσει. στείλτε το και σε μία σχολή ηθοποιίας να μάθει, έσρω και τα βασικά της υποκριτικής...Είναι που είναι ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΕΣ οι δικαιολογίες, κι αυτό όμως το παιδί δεν μπορεί να πείσει έστω και έναν ΧΑΖΟ.
ΜΗΝ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ.ΑΜΑΡΤΙΑ.
Παιδί πράγμα είναι!!!...

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!


Ο Παπανδρέου ξεκινά περιοδεία στην Ελληνικη επαρχία και σε κάποιο χωριό, το αυτοκίνητό του σκοτώνει μια κότα.

- Μην στεναχωριέσαι, λέει στον οδηγό του. Θα πάω εγώ να καθαρίσω με τον ιδιοκτήτη της και σε λίγο επιστρέφω… Μετά από 10λεπτά βγαίνει καταματωμένος, με σκισμένα ρούχα από το αγρόσπιτο, μπαίνει στο αυτοκίνητο και σχολιάζει εκνευρισμένος:
-Μα τι χωριάτες που είναι αυτοί! Τόση φασαρία για μια κότα και δεν σηκώνανε και κουβέντα! Με σμπαραλιάσανε στο ξύλο οι αγροίκοι. Πάμε να φύγουμε από δω.
Σε κάποια άλλη πόλη, το αυτοκίνητο πατάει ένα γουρούνι και το σκοτώνει.
Ο Παπανδρέου τρομοκρατημένος λέει στον οδηγό του. Να πάς εσύ τώρα, να τους πληρώσεις όσα θέλουν και να φύγουμε γρήγορα.
Πράγματι ο οδηγός πηγαίνει, περνά 1 ώρα, περνάνε 2 ώρες και κάποια στιγμή βγαίνει ο οδηγός, αγκαλιά με τους κατοίκους, σιγοτραγουδώντας, γεμάτος δώρα και μέσα στην καλή χαρά.
- Τι έγινε; ρωτάει ο Παπανδρέου. Πως το κατάφερες αυτό και δεν θύμωσαν;
- Δεν ξέρω πρόεδρε. Εγώ μπήκα στο σπίτι και τους είπα με σοβαρό ύφος:
“Καλημέρα σας! Είμαι ο οδηγός του πρωθυπουργου Παπανδρέου. Το γουρούνι είναι
νεκρό”!!!!

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μηνιαία Δραστηριότητα Α.Δ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά τη διάρκεια του μηνός Φεβρουαρίου, από τις Υπηρεσίες της Α.Δ. Ακαρνανίας, συνελήφθησαν συνολικά εκατόν εξήντα πέντε (165) άτομα και ειδικότερα:

΄΄ Για απόπειρα ανθρωποκτονίας ΄΄ : Τέσσερα (4) άτομα
΄΄ Περί Ναρκωτικών ΄΄ : Δώδεκα (12) άτομα
Για κλοπές- διαρρήξεις : Τρία (3) άτομα
Για κλοπές τροχοφόρων: Ένα (1) άτομο
΄΄ Περί Όπλων΄΄: πέντε (5) άτομα
Για καταδιωκτικά έγγραφα ( αποφάσεις δικαστηρίων , εντάλματα κ.λ.π): Σαράντα εννιά (49) άτομα
΄΄ Περί Αλλοδαπών΄΄: Ένα (1) άτομο
΄΄Περί παιγνίων΄΄ : Είκοσι ένα (21) άτομα
Για λοιπά αδικήματα του Π.Κ. : σαράντα τέσσερα (44) άτομα.
Για διάφορα αδικήματα ( Υγειονομικές παραβάσεις, παραβάσεις Κ.Ο.Κ. κ.λ.π): είκοσι πέντε (25) άτομα
Εξιχνιάσθηκαν :

Μία (1) απόπειρα ανθρωποκτονίας
Δύο (2) κλοπές – διαρρήξεις
Δύο (2) κλοπές τροχοφόρων
Έξι (6) περιπτώσεις ΄΄ Περί όπλων ΄΄
Οκτώ (8) περιπτώσεις ΄΄ Περί Ναρκωτικών ΄΄

Κατασχέθηκαν συνολικά :
Ηρωίνη : Είκοσι ένα και τέσσερα (21,4) γραμμ.
Κάνναβη: Διακόσια ενενήντα επτά και έξι (297,6) γραμμ.
Πιστόλια – περίστροφα- τυφέκια – κυνηγετικά : δέκα (10)
Ξιφολόγχη : Μία (1)
Αριθμός κατασχεθέντων πυρομαχικών: Χίλια εβδομήντα πέντε ( 1075 ) τεμ.
Παιγνιομηχανήματα: δεκαεννιά (19)
Χρηματικό ποσό : χίλια διακόσια τριάντα ένα (1.231,00 €)
Ανευρεθέντα – κλαπέντα οχήματα και μοτ/τες: επτά (7)

Νεκρός ο ένας αστυνομικός από την συμπλοκή στου Ρέντη

Ο ένας αστυνομικός που τραυματίστηκε στην συμπλοκή στου Ρέντη είναι δυστυχώς νεκρός. Οι υπόλοιποι έχουν μεταφερθεί στο Γενικό κρατικό της Νίκαιας.

Γαζωσαν τρεις αστονομικους στον Ρεντη με Καλασνικοφ.


Αρχιζει το κλιμα ανωμαλιας. Απο τζιπ κατα πασα πιθανοτητα η επιθεση.

Αιματηρή ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και αγνώστων που επέβαιναν σε τζιπ, με τέσσερις τραυματίες αστυνομικούς (ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση), σημειώθηκε στην περιοχή του Ρέντη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωκαν το τζιπ, όταν ξαφνικά οι επιβαίνοντες σε αυτό άρχισαν να τους πυροβολούν με Καλάσνικοφ .
Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών