Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΣΑΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ


Από το blog μας, ένα μεγάλο μπράβο στον κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ,
γιά τη γενναία στάση του στην ψηφοφορία (εκβιασμό) γιά το μεσοπρόθεσμο.
Μας εξέπληξε ευχάριστα και θετικά η στάση του, ενώ αρχικά υπήρξαμε δύσπιστοι και είχαμε γράψει σχετική ανάρτηση γι' αυτό.Από τους λίγους βουλευτές που μπορούν να κοιτάξουν τον κόσμο στα μάτια στην περιφέρεια του και όχι μονο...

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Μαθήματα "πατριωτισμού" από τον Κουρουμπλή μετά τη διαγραφή του



Μετά την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να διαγράψει τον Π. Κουρουμπλή από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ επειδή καταψήφισε το Μεσοπρόθεσμο, ο ανεξάρτητος βουλευτής μοίρασε στον Τύπο την ακόλουθη ανακοίνωση: «Πατριωτισμός, κατά την αντίληψη μου, είναι... η σύγκρουση με την κοινωνική αδικία που δημιουργείται από την άνιση κατανομή των βαρών της κρίσης. Η απαξίωση των βουλευτών στην συνείδηση του λαού είναι αποτέλεσμα μιας στυγνής λογικής της περίφημης κομματικής πειθαρχίας που στραγγαλίζει την ουσία της πολιτικής. Το πατριωτικό και κοινωνικό καθήκον απέναντι στο τόπο και την κοινωνία είναι η στάση μου αυτή».

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΚΟΥΒΑ!...


Στις πολλές σκοτούρες του Αποστόλη, ήρθε να προστεθεί και το αποτέλεσμα της απογραφής που βάζει μεγάλους πονοκεφάλους στον Δημαρχο.Αν μειωθει ο αριθμός των Αντιδημάρχων σε 4 , και καταργηθεί και η θέση του Γενικού Γραμματέα τότε ούτε ψύλλος στον κόρφο του Κοιμήση.
''Ποιόν να βγάλω καi ποιόν να αφήσω?''
Oι μάχες του Μάρνη του Ελ Αλαμέιν και του Στάλιγκραντ μαζϊ δεν θα συγκρίνονται με τη μάχη του Δημαρχείου.
Άντε Πρεβεζάνε, Δήμαρχος δεν έγινες, γλύτωσες όμως τα άλλα.
Απόστολε και η πρώην ΚΕΔΚΕ είναι πια όνειρο άπιαστο.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ...
ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ...
Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΑΣΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ


Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη στάση που θα τηρήσει κατά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, άφησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα 99,5.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πρωτοκλασάτος Έλληνας μπασκετμπολίστας στο στόχαστρο των αρχών

Οι φήμες για πρωτοκλασάτο Έλληνα μπασκετμπολίστα που εμπλέκεται με τα στημένα παιχνίδια του ποδοσφαίρου έχουν οργιάσει. Πολλοί δεν τολμούν να προβούν σε αποκαλύψεις, όμως εμείς θα το κάνουμε...

Και το όνομα αυτού...

Γιάννης Μ.....................!
Ο σέντερ του Ολυμπιακού την πλήρωσε για άλλο πράγμα. Ο παίκτης είχε ανάγκη από... φάρμακο και δυστυχώς γι’ αυτόν βγήκε στην επιφάνεια μία συνομιλία που είχε με τον Σταύρο Ψωμιάδη. «Σταύρο, το... φάρμακο», του είπε και σίγουρα η συγκεκριμένη ατάκα του θα φέρει αρκετές εξελίξεις.

Σημείωση: Αυτονόητο είναι ότι για όλους υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Είναι αθώοι μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου.

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ



Τηλεφωνεί στην MRB και τους βρίζει χυδαία. Η Ντόρα, στην νέα δημοσκόπηση δεν μπορεί να ξεπεράσει το 3%. Οι άνθρωποι της εταιρίας της εξήγησαν πως τα πραγματικά ποσοστά της είναι 1,9% και δεν μπορούν να τις βάλουν παραπάνω από το 2,7%....
Είναι σε έξαλλη κατάσταση και βρίζει χυδαία…

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΙΟΥ ΣΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ




Όπως προκύπτει από την απάντηση που έδωσε ο Υπουργός Προστασίας Του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, στην ερώτηση 16661/20.5.11 που κατέθεσε στη Βουλή ο κ. Μάριος Σαλμάς σχετικά με την μετατροπή του στρατοπέδου Ψαρογιάννη στη Στάνο Αιτωλοακαρνανίας σε Χώρο Υποδοχής μεταναστών, επιμένει στην θέση του για την ίδρυση του Κέντρου Κράτησης παράνομων αλλοδαπών στη Στάνο.
Ο κ. Σαλμάς για το παραπάνω ζήτημα έκανε την ακόλουθη δήλωση: << Ο αλαζονικός και πρόχειρος τρόπος με τον οποίο η Κυβέρνηση χειρίζεται τα ζητήματα των μεταναστών σε συνδυασμό με την πλήρη αδιαφορία για την γνώμη των τοπικών κοινωνιών παίρνουν την χειρότερή τους μορφή στην περίπτωση της απόφασης της κυβέρνησης να δημιουργήσει Κέντρο Υποδοχής μεταναστών στη Στάνο. Ο κ. Υφυπουργός δεν υπολόγισε τη θέση των Βουλευτών του Νομού, του Περιφερειάρχη, των Δημοτικών Αρχών αλλά ούτε και την κοινωνική δυσαρέσκεια όπως αυτή εκφράστηκε με το συλλαλητήριο που έγινε έξω από το στρατόπεδο. Πριν τον τελικό λόγο πάρει ο λαός της περιοχής και πριν επανέλθω θα δώσω εύλογο χρονικό διάστημα ο Υπουργός που εκπροσωπεί τον Νομό στην Κυβέρνηση και οι Κυβερνητικοί Βουλευτές ν’ αναλάβουν τις πρωτοβουλίες που οφείλουν και μαζί τις ευθύνες τους. >>

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΚΟΥΒΑΣ...


Απόστολε, τι κάνεις με τον κεντρικό δρόμο της Αμφιλοχίας?
Δήμαρχε περνά ο κόσμος, και γελά μαζί μας. Σε λίγο καιρό από αυτόν τον δρόμο δεν θα περνάνε ούτε τα γαιδούρια εκτός αν εσύ και οι συνεργάτες σου μας νομίζετε για τετράποδα...
Δήμαρχε ο δημότης της Αμφιλοχίας σε εξέλεξε γιά 3η θητεία Δήμαρχο, και δυστυχώς από εσένα δεν βλέπει ούτε ένα έργο...
Εμείς Δήμαρχε μέχρι να γίνει τουλάχιστον ο κεντρικός δρόμος θα σε ονομάζουμε κύριο ΛΑΚΟΥΒΑ!... δεν θα το θέλαμε αλλά μας δίνεις εσύ το δικαίωμα να σου προσάψουμε αυτή την ονομασία...Κύριε ΛΑΚΟΥΒΑ, ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑ!... Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΕΛΟΣ!...Θα μας έχεις καθημερινά απέναντι σου, γιατί εμείς αγαπάμε την πόλη που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και λέγεται ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ!...
Και δυστυχώς ως δημότες σε πιστέψαμε και κατά καιρούς σε στηρίξαμε...
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ!...
Θα επανέλθουμε και με άλλα καυτά θέματα για τη πόλη μας...

Επιτέλους ένας άνδρας!

http://cache.virtualtourist.com/1/1089415-G_string-Panama.jpgΕπιτέλους και μία ηρωϊκή απόφαση από την κυβέρνηση του μνημονίου. Ο άνθρωπος που προέβαλλε τα οπίσθια του στα αδηφάγα γεράκια του πλανήτη, έλαβε την θέση που του αρμόζει, σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία που απαιτούνται στιβαρά οπ… ε μπράτσα για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει τις συμπληγάδες της κρίσης και των καιροφυλακτούντων γειτόνων.

Επειδή πολλοί δεν γνωρίζουν το γεγονός, θα σας πούμε ότι κατά το ιστορικό εκείνο “συνέδριο της Σύμης”, με την παρουσία μεταξύ άλλων και του ίδιου του Μπιλ Κλίντον με τα χέρια του να στάζουν νωπό αίμα από τον βομβαρδισμό της Σερβίας, ένας καλλίγραμμος νέος τόλμησε.

Ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά βάδισε αγέρωχα στην παραλία φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιό από τα λεγόμενα “στρινγκ”. Αμέσως όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω του. Αυτός όμως δεν πτοήθηκε. Συνέχισε αγέρωχος και έγινε ένα με την υφαλοκρηπίδα του καταγάλανου Αιγαίου, που η μοίρα του φύλαγε να την υπερασπίσει.

Όλοι αναρωτήθηκαν για το ποιός είναι αυτός ο άγνωστος άνδρας… Τότε βλέπετε ήταν άγνωστος. “Είναι φίλος του υπουργού εξωτερικών”, απάντησε κάποιος.

Σήμερα πλέον όλοι τον γνωρίζουν αφού πήρε την θέση που δικαιούται στην κυβέρνηση της μεγάλης μάχης.

Κάποιοι ακροδεξιοί βέβαια λοιδωρούν: “Αφού κατέβασε τα βρακιά του τόσο εύκολα στον Κλίντον, φαντάσου τι θα κάνει απέναντι στον Νταβούτογλου…”

Ακροδεξιές ανοησίες από ανθρώπους που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι άνδρας είναι αυτός που θα θυσιασει ακόμα και ότι πολυτιμότερο έχει για την πατρίδα.

Καλή επιτυχία κύριε υπουργέ στο δύσκολο έργο σας.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Quiz: Ποιός είναι ο Υπουργός με το στριγκάκι;

Το ότι στο ΠΑΣΟΚ που πήρε το πάνω χέρι, μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό, επικρατούν οι μισογύνηδες το καταλάβαμε όλοι μιας και οι μόνες γυναίκες που “επέζησαν” είναι αυτές του Υπ. Εθνικής Παιδείας… αλλά το ότι θα υπήρχε και υπουργός που έχει εμφανιστεί με στριγκάκι δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε!!!

Γελάει όλη η δημοσιογραφική πιάτσα που ξέρει και τον έχει “θαυμάσει” με στριγκάκι.

Ποιος είναι θα σας το αποκαλύψουμε την κατάλληλη ώρα…

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο Ε.ΝΑΣΙΩΚΑΣ...


Μετά τον Γιώργο Φλωρίδη!...παραιτείται σε λίγο και ο Έκτορας Νασιώκας!....
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ!...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ...


ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?...

ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.


Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ! ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΚΟΜΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ!...


Με όλα αυτά που συμβαίνουν...η νέα ομάδα του blog δεν θα μείνει αδιάφορη!...
Από αύριο θα ενημερώνει τους φίλους και εχθρόυς με νέα από τον Δήμο Αμφιλοχίας και
με γκάμα θεμάτων εκτός δήμου...

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ (KAI ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ...)


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΤΟ BLOG ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΓΚΑΜΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΗ ΜΑΣ,
ΟΠΩΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ,ΑΘΛΗΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!...